شرکت سامسونگ

گروه تولیدی سامسونگ، یک شرکت کره ای است که در عرصه تولید محصولات الکترونیکی شهرت خاصی دارد و دارای چند زیر مجموعه نیز هست. شرکت سامسونگ جز یکی از بزرگترین صنایع کره ای است که یک پنجم از سهم صادرات این کشور را در بر می گیرد. عمده تمرکز این شرکت بر طراحی و تولید وسایل الکترونیکی از جمله گوشی های همراه مانند گلکسی اس 9 می باشد. جهت آشنایی با تاریخچه این شرکت و حوزه های فعالیت آن با مجله ماه همراه باشید.

شرکت سامسونگ از تجارت ماهی تا ساخت گوشی هوشمند

شرکت سامسونگ در اول مارس 1938 توسط فردی به نام لی بیونگ چول و با سرمایه ای در حدود 27 دلار به عنوان یک شرکت تجاری در تایگو کره جنوبی افتتاح شد. تعداد کل کارکنان این شرکت، 40 نفر بود که به کار تولید و تجارت خوار و بار مشغول بودند. عمده کالاهای ترانزیت شده در این شرکت ماهی خشک، سبزیجات و نودل بود.

این شرکت مدت کوتاهی پس از تاسیس، گسترده شد و شعبه ای نیز در سئول ایجاد کرد. اما رویارویی با جنگ دو کره، کمی برنامه های مدیران شرکت جهت توسعه بیشتر را بهم ریخت. پس از جنگ، لی بیونگ شعبه ای را در بوسان تاسیس کرد که کارکرد اصلی آن، تولید و بسته بندی شکر بود. این روند گسترش و توسعه شعبه شرکت به قدری موفقیت آمیز بود که از سامسونگ، یک شرکت معتبر در زمینه تجارت ساخته بود. بیشتر تلاش مدیران شرکت سامسونگ در آن زمان، بازسازی کره پس از جنگ بود و راه حل آن ها جهت بهبود اوضاع، گسترش فعالیت های تجاری بود.

نام گذاری شرکت سامسونگ

لی بیونگ چول، موسس سامسونگ از همان ابتدای تاسیس ، معتقد بود که این شرکت، یک شرکت کوچک و معمولی نخواهد بود و در آینده به یک برند نامدار تبدیل خواهد شد. نام انتخاب شده برای این شرکت نیز گویای این اعتقاد است. کلمه سام در زبان کره ای به معنی سه و سونگ به معنی ستاره است. در واقع سامسونگ در زبان کره ای به معنی سه ستاره است.

در ابتدا این چنین تصور می شد که سامسونگ فقط یک شرکت کوچک تجاری است با 40 کارمند و کارگر که به تولید و صادرات محصولات غذایی می پردازد و هیچکس گمان نمی کرد که روزی به یک شرکت بزرگ در عرصه محصولات ارتباطی تبدیل شده و خود یک برند معتبر باشد.

نام گذاری شرکت سامسونگ

آغاز به کار سامسونگ در تولید محصولات الکترونیکی

آغاز کار شرکت سامسونگ در عرصه محصولات الکترونیکی به دهه 1960 باز می گردد که با تولید و خرید و فروش محصولات متعدد شروع شد. اولین شعبه تولید محصولات نیز، شعبه suwon بود که تلویزیون های سیاه و سفید تولید می کرد.

بین سال های 1972 تا 1979، سامسونگ به فروش ماشین های لباسشویی پرداخت و در سال 1976 نیز حدود 1 میلیون دستگاه از تلویزیون های B M این شرکت، به فروش رسیده بود. در سال 1977، تولید تلویزیون های رنگی و و البته بخش techwine راه اندازی شد. در سال 1978، 4 میلیون دستگاه دیگر تلویزیون های سیاه و سفید به فروش رسید و با آغاز دهه 1980، کار تولید فرگاز نیز در این شرکت استارت زده شد.

سامسونگ از تولید تلفن همراه تا ساخت و ساز

در سال 1980، سامسونگ رسما وارد عرصه تولید محصولات ارتباطی شد و شرکت Hanguk Jenja Tongsin را خریداری کرد. در ابتدا فقط بورد تلفن، سپس تجهیزات فکس و در آخر نیز کار تولید گوشی های تلفن همراه در این شرکت انجام می گرفت. در واقع در طول دهه 1980، شرکت تولید وسایل ارتباطی را آغاز و در همان دهه توانست به شهرت جهانی رسیده و محصولات خود را به مناطقی مثل پرتغال، نیویورک، تگزاس، توکیو و انگلستان صادر کند.

 در سال 1987 و هم زمان با مرگ لی بیونگ چول، شرکت سامسونگ به چهار گروه اصلی تقسیم شد: بخش الکترونیک، بخش مهندسی، بخش تولید و بخش تولیدات پیشرفته. مواد غذایی، کاغذ، محصولات ارتباطی، محصولات شیمیایی و تولیدات تفریحی، هر کدام در بخش های مختلف جای گرفتند.

در دهه 1990، فعالیت سامسونگ در عرصه های بین المللی به اوج رسید. مدیران شرکت تصمیم گرفتند تا با سود حاصل از فروش محصولات، تارگتی دیگر را راه اندازی کنند. آن ها در ساخت ساختمان هایی مثل برج خلیفه در دبی، برج های پتروناس در مالزی و و برج 101 تایپه مشارکت داشتند و سود زیادی را از این تجارت، کسب کردند.

در سال 1993، بیشتر تمرکز سامسونگ در بخش مهندسی، وسایل الکترونیکی و بخش شیمیایی بود. در این سال، بخش الکترونیک شرکت، تولید پنل های LCD را آغاز و در سال 2005 به یکی از بزرگترین شرکت های ساخت نمایشگرهای LCD تبدیل شد.

سامسونگ از تولید تلفن همراه تا ساخت و ساز

مشارکت سامسونگ و سونی در تولید ال سی دی

در سال 2006 سامسونگ با شرکت سونی در زمینه تولید پنل های ال سی دی، شریک شد و البته از این میان، مشکلات زیادی گریبان گیر سونی شد. زیرا آن ها تجربه تولید پنل های بزرگ را نداشتند. اگر چه مشارکت 50-50 بود، اما از آن جایی که سامسونگ مسئولیت بخش تولیدی را برعهده داشت، سهم بیشتری را دارا بود. پس از چند سال مشارکت، سرانجام در سال 2011، سامسونگ سهم سونی را خریداری و خود عهده دار طراحی و تولید جدید ترین و به روز ترین پنل های LCD شد.

در سال 2012 نیز به عنوان بزرگترین تولید کننده تلفن های همراه در دنیا شناخته شد. برای نگه داشتن چنین عنوانی، سامسونگ حدود 3 تا 4 میلیارد دلار طی سال ها هزینه کرده بود. از دیگر تولیدات مختص این شرکت، سامسونگ Gear VR و Fiber optics است.

درمورد شرکت سامسونگ بیشتر بدانید

شرکت سامسونگ دارای 59 بخش مختلف تجاری است و محصولات آن در 80 کشور دنیا به فروش می رسد. این شرکت دارای 370000 نفر کارمند و کارگر است. لوگوی شرکت سامسونگ تاکنون سه بار تغییر داده شده، اما از سال 1993 تا کنون، تغییر قابل ملاحظه ای در آن مشاهده نشده است.

اگرچه ممکن است اولین تلفن همراه ساخته شده، متعلق به سامسونگ نباشد، اما جز اولین برند هایی است که به طور جدی در این عرصه رقابت کده و اولین گوشی PDA را با نمایشگر رنگی در سال 2001 طراحی و تولید کرده است و امروز گوشی های ساخت این شرکت جزو بهترین گوشی های موجود در بازار می باشد.

در تولید هر محصولی، علاوه بر کیفیت و قیمت، تبلیغات نیز تاثیر به سزایی بر میزان فروش دارد. سامسونگ به خوبی از این دانش برخوردار بوده و همواره در کنار توجه به کیفیت و البته قیمت مناسب محصول، به تبلیغات نیز اهمیت بسیاری داده و همواره بودجه مناسبی برای آن در نظر گرفته است تا محصول خود را به مخاطب معرفی کند. در سال 2013، فقط 4 میلیارد دلار از سود شرکت، صرف هزینه تبلیغات گسترده شده است.

درمورد شرکت سامسونگ بیشتر بدانید

سامسونگ اولین برندی است که دست به تولید ساعت های هوشمند زده و به نظر می رسد تا کنون نیز جز اولین ها باقی مانده، زیرا با وجود تولیدات بسیار در این زمینه، هنوز هیچ کدام به اندازه سامسونگ نتوانسته اند در این زمینه موفق باشند. چه طرفدار این برند باشید و چه نباشید، از دید مجله اینترنتی ماه شرکت سامسونگ همیشه جز یکی از بهترین ها بوده و همواره در تلاش است تا در عرصه رقابت حضور داشته باشد و البته نباید فراموش کرد که تولیدات آن نیز یکی از برجسته ترین هاست.

[rs_post_grid cats=”49″ show_author=”no” post_per_page=”12″]
ممکن است شما دوست داشته باشید
پیام بگذارید